Info Inofec Maastunnelloop

Op zondag 12 november 2023 wordt de Inofec Maastunnelloop voor de tweede keer georganiseerd. Een unieke loop waar je langs of door iconische plekken van Rotterdam loopt zoals de Maastunnel, Erasmusbrug en Katendrecht. De start en finish bevinden zich in het park bij de Euromast.

09:30 uur
10:30 uur
11:00 uur
11:05 uur

Evenemententerrein open
Start 1KM Familieloop
Start 10 KM Loop / 10 KM Bedrijvenloop
Start 10 KM Wandeltocht / Powerwalk

De 10 KM loop heeft tijdregistratie middels een chip, bij de overige afstanden wordt de tijd weergegeven met klokken bij de start/finish. De eerste die over de finish komt is de winnaar. Iedereen ontvangt een medaille.

MET HET OPENBAAR VERVOER

    • Vanaf Rotterdam Centraal Station reis je via metrolijn E naar Slinge. Stap over op station Beurs naar lijn A, B (Schiedam Centrum) of C (De Akkers) tot je aankomt op station Coolhaven.
    • Reis je vanaf station Blaak? Neem dan de rechtstreekse metrolijn lijn A, B (Schiedam Centrum) of C (De Akkers) naar station Coolhaven. Vanaf het treinstation met de tram
    • Vanaf Rotterdam CS is het Park bij de Euromast ook te bereiken met tram 8 (Spangen). Je kunt uitstappen bij de tramhalte ‘Euromast’.

Meer informatie via 9292.nl en plan je route.

MET DE AUTO

  • De deelnemers/bezoekers kunnen parkeren op de verschillende parkeerplaatsen in het Centrum rondom de Euromast.

Wedstrijdsecretariaat

Na bij de start/finish locatie zal er een Info tent geplaatst worden waar de deelnemers/bezoekers terecht kunnen voor vragen/informatie en eventueel voor het afhalen van de startnummers/shirts.

Kleedaccommodatie en tasafgifte

Op het evenemententerrein is er dit jaar ook weer een tassenafgifte aanwezig, voor 2 euro per persoon kan je hier als deelnemer gebruik van maken. Via het ticketsysteem kan je van te voren hiervoor een ticket aanschaffen. Helaas zijn er dit jaar geen kleedaccommodaties aanwezig.

Drinkposten

Bij de finish zal een waterpost worden ingericht voor alle deelnemers. Daarnaast is er een waterpost op het parcours. De locaties van de waterposten zullen later bekend gemaakt worden.

Medische post

Bij de start/finish locatie zal een vaste EHBO-post worden bemand door minimaal 2 EHBO’ers. Daarnaast zal er ook een team van 2 EHBO’ers mobiel per fiets meerijden over het parcours.

Toiletten

De toiletten bevinden zich nabij de start/finish locatie.

Zonder vrijwilligers geen Maastunnelloop Loop! Help jij ons?

De Maastunnelloop is er voor en door de mensen. Als jij niet zo van hardlopen houdt of dat misschien niet kunt, betekent dit niet dat je geen onderdeel uit kunt maken van het evenement. Helpen is net zo leuk als meedoen!

Lees hier verder hoe je vrijwilliger kunt worden