Op 12 november 2023 wordt de tweede editie van de BDO Maastunnelloop georganiseerd. Een unieke loop waar je langs of door iconische plekken van Rotterdam loopt zoals de Maastunnel, Erasmusbrug en Katendrecht. De start en finish bevinden zich in het park bij de Euromast.

Kies uit de verschillende afstanden en doe mee!

Binnenkort geopend!

Programma

09.30 uur                 Evenemententerrein open
10.30 uur                 Start 1 KM Familieloop
11.00 uur                 Start 10 KM Loop
11.00 uur                 Start 10 KM BedrijvenLoop
11.00 uur                 Start 10 KM Wandeltocht

Vrienden van Rijndam Revalidatie

Het goede doel van de BDO Maastunnelloop 2022 is Vrienden van Rijndam Revalidatie. We willen zoveel mogelijk geld op halen om kinderen met een beperking te laten participeren in de maatschappij. Want gewoon meedoen met sporten, in onderwijs, muziek, spel en hobby, daar draait het om.

Om als kind of jongere met een beperking mee te kunnen doen, zijn er ontzettend veel innovaties en technologieën beschikbaar. Beschikbaar, maar niet altijd Bereikbaar. Voor deze zaken maken wij ons hard. Jij ook?

Kom in actie en zamel geld in onder je vrienden, familie en netwerk voor de Vrienden van Rijndam Revalidatie. Met de opbrengst kunnen wij o.a. aangepast sport- en spelmateriaal kopen.

Laten we er samen voor zorgen dat ieder kind mee kan doen. Want gewoon meedoen, is voor veel kinderen eigenlijk heel bijzonder!

Doneer dan via de knop DONEER HIER of start een actie via START EIGEN ACTIE.