Op 12 november 2023 wordt de tweede editie van de Inofec Maastunnelloop georganiseerd. Een unieke loop waar je langs of door iconische plekken van Rotterdam loopt zoals de Maastunnel, Erasmusbrug en Katendrecht. De start en finish bevinden zich in het park bij de Euromast.

Nieuw dit jaar is ook de 10 KM Wandeltocht (Powerwalk) met tijdregistratie waar er gelopen kan worden op het 10 KM parcours. De Powerwalkers starten vooraan in het startvak en de route zal ook volledig worden uitgepijld.

Kies uit de verschillende afstanden en doe mee!

Schrijf je nu in!

Programma

09.30 uur                 Evenemententerrein open
10.30 uur                 Start 1 KM Familieloop
11.00 uur                 Start 10 KM Loop
11.00 uur                 Start 10 KM BedrijvenLoop
11.05 uur                 Start 10 KM Wandeltocht / Powerwalk

Vrienden van Rijndam Revalidatie

De Stichting Vrienden van Rijndam Revalidatie is voor het tweede jaar op rij als het goede doel gekozen van de Inofec Maastunnelloop. Je kan jouw eigen deelname aan de Inofec Maastunnelloop extra betekenis geven op twee manieren:

Of je steunt de Stichting door zelf een donatie te doen of je start een Geefactie en laat anderen jou sponsoren! En natuurlijk hopen we dat zoveel mogelijk het goede doel willen steunen.

Meedoen wil iedereen, maar wat als dit niet vanzelf gaat? Veel kinderen bij Rijndam Revalidatie worden dagelijks geconfronteerd met hun beperking en moeten hard werken om ‘ gewoon’ mee te kunnen doen in vergelijking met leeftijdsgenootjes zonder een beperking. ​Sporten en spelen is voor hen niet altijd even vanzelfsprekend.

De opbrengst van de Inofec Maastunnelloop zal door de Vrienden van Rijndam besteed worden aan interactief sport- spel, – en oefenmateriaal, waarmee kinderen nog beter (en leuker!) kunnen revalideren.

Ga naar het donatieplatform