Info Aramco Beach Run

Ontdek de prachtige natuur, de duinen, het strand , de Boulevard, de Pier en de gezelligheid van Scheveningen tijdens de Aramco Beach Run! Afwisselende 1km, 5 km, 10 km en 15 km parcoursen door het schitterende duingebied, over het strand en start en finish op de Boulevard. Je krijgt een gratis tof hardloopshirt, volop verzorging, tijdregistratie, foto’s en natuurlijk een dikke medaille!

10:00 uur
11:00 uur
11:30 uur
12:00 uur
13:15 uur
13:30 uur

Evenemententerrein open
Start 10 KM / 15 KM Wandeltocht
Start 1 KM Familieloop
Start 5 KM Loop
Start 15 KM Loop
Start 10 KM Loop

De 5 KM, 10 KM en 15 KM loop heeft tijdregistratie middels een chip, bij de overige afstanden wordt de tijd weergegeven met klokken bij de start/finish. De eerste die over de finish komt is de winnaar. Iedereen ontvangt een medaille.

MET HET OPENBAAR VERVOER

    • Vanuit Den Haag Centraal kunt u verder reizen met tramlijn 9, uitstappen bij halte Zwarte Pad.
    • Vanaf station Den Haag Laan van NOI kunt u buslijn 22 nemen, uitstappen bij halte Kurhaus.
    • Vanaf Den Haag Hollands Spoor kunt u verder reizen met tram 1 en tram 9, uitstappen bij halte Zwarte Pad.

Meer informatie via 9292.nl en plan je route.

MET DE AUTO

Wedstrijdsecretariaat

Na bij de start/finish locatie zal er een Info tent geplaatst worden waar de deelnemers/bezoekers terecht kunnen voor vragen/informatie en eventueel voor het afhalen van de startnummers/shirts.

Kleedaccommodatie en tasafgifte

Op het evenemententerrein is er dit jaar ook weer een tassenafgifte aanwezig, voor 2 euro per persoon kan je hier als deelnemer gebruik van maken. Via het ticketsysteem kan je van te voren hiervoor een ticket aanschaffen. Er zijn kleedruimtes voor heren en dames aanwezig.

Drinkposten

Bij de finish zal een waterpost worden ingericht voor alle deelnemers. Daarnaast zijn er waterposten op het parcours. De locaties van de waterposten zullen later bekend gemaakt worden.

Medische post

Bij de start/finish locatie zal een vaste EHBO-post worden bemand door minimaal 2 EHBO’ers. Daarnaast zal er ook een team van 2 EHBO’ers mobiel per fiets meerijden over het parcours.

Toiletten

De toiletten bevinden zich nabij de start/finish locatie.

Zonder vrijwilligers geen Aramco Beach Run! Help jij ons?

De Aramco Beach Run is er voor en door de mensen. Als jij niet zo van hardlopen houdt of dat misschien niet kunt, betekent dit niet dat je geen onderdeel uit kunt maken van het evenement. Helpen is net zo leuk als meedoen!

Lees hier verder hoe je vrijwilliger kunt worden