Partners Zuiderparkloop

Namens alle deelnemers en de organisatie van de Zuiderparkloop, danken wij u hartelijk voor uw sponsoring en/of donatie in welke vorm dan ook.​

Sponsor worden?

Thuis op Straat

Thuis Op Straat (TOS) werkt al meer dan 20 jaar aan een prettig en veilig leef- en speelklimaat in de wijken. Daarvoor organiseert TOS activiteiten voor de jeugd en betrekt daar actief buurtbewoners bij. Samenwerking met andere organisaties in de wijk is bij TOS het vaste uitgangspunt.

Thuis Op Straat is veel meer dan alleen maar buitenspelen. TOS werkt aan een veilig en prettig leefklimaat via een ‘standaard’ basisaanbod sport en spel, aangevuld met maatwerk: activiteiten die zijn afgestemd op de wijk en op de wensen van de opdrachtgever / hoofdaannemer.

Honda Rotterdam

Honda Verhagen, ruim 40 jaar geleden begonnen als Tukker & Verhagen en uitgegroeid tot dé Honda dealer tussen Rotterdam en Breda met 2 vestigingen én twee teams die in zowel Rotterdam als Breda voor u klaar staan met specialistische kennis op het gebied van techniek en service van alle Honda modellen.

Zij geven u advies met verstand van zaken en hebben constante focus op klanttevredenheid. Maar ook hebben we inmiddels een uitstekende naam opgebouwd op het gebied van in- en verkoop van occasions én nieuwe auto’s van andere merken zowel in Nederland als importeren vanuit het buitenland.

Runnersworld Rotterdam

Runnersworld Nummer 1 in lopen!

Runnersworld is dé winkel voor zowel de beginnende als de gevorderde loper. U kunt bij ons terecht voor een uitgebreide en professionele loopanalyse, waardoor je altijd van start gaat met de juiste schoen. Belangrijk, want alleen zo bereik je topprestaties en voorkom je blessures. Het maken van een afspraak is niet nodig!

Zondervan Groep

Uw totaalpartner in installatietechniek. Loodgieterswerk, verwarming, ventilatie & koeling. Service & onderhoud aan alle technische installaties.