Partners BeneVia Hoeksche Waard Loop

Namens alle deelnemers en de organisatie van de BeneVia Hoeksche Waard Loop, danken wij u hartelijk voor uw sponsoring en/of donatie in welke vorm dan ook.​

Sponsor worden?

BeneVia

BeneVia heeft zijn oorsprong in een aantal zelfstandig werkende assurantiekantoren, die zich voornamelijk richten op de regio Rijnmond en Drechtsteden. Het kantoor van de grondlegger is opgericht in 1959. De thans aangesloten kantoren bevinden zich verspreid over het werkgebied en hebben allen naast hun eigen uitstraling de toevoeging van BeneVia. Door de omvang van de groep zijn we in staat om op bepaalde onderdelen van de financiële dienstverlening specialisten in te zetten, zodat u verzekerd bent van een deskundig advies (ook in complexe zaken zoals uw pensioen).

De werkwijze van BeneVia kenmerkt zich door een hoge vakbekwaamheid, in combinatie met een persoonlijke band met onze relaties. Relaties zijn binnen onze kantoren mensen van vlees en bloed. Onze medewerkers kennen onze relaties en voelen zich verantwoordelijk om de belangen, die cliënten aan ons toevertrouwen, naar beste kunnen te behartigen.

Kibeo

Je kunt met een gerust hart je werk en de zorg voor je kind(eren) combineren, want wij bieden dichtbij vertrouwde, goed verzorgde en leuke kinderopvang. Kibeo maakt zich sterk voor een grote dichtheid van kindcentra. Dit betekent dat in veel gevallen je kind in je eigen dorp of wijk terecht kan voor opvang. Je zoon of dochter groeit dus in de eigen omgeving op. Wel zo fijn.

Auto Binnenmaas

Auto Binnenmaas mag met recht een dynamisch bedrijf worden genoemd. Sinds de start in 1986 is het bedrijf gegroeid dankzij nieuwe producten en diensten en een persoonlijke aanpak en service. Een bedrijf waar men de klanten kent en weet wat hen beweegt.

Makelaardij De Jong

Waar vindt u in een oerwoud van makelaars nu net degene die uw huis verkoopt volgens uw wensen? Makelaardij De Jong is het langst bestaande makelaarskantoor in de regio (sinds 1982) en heeft daardoor een reputatie hoog te houden als dé expert in onroerend goed. Met grondige vakkennis en een uitgekiende verkoopstrategie brengen wij uw verkoopsucces binnen handbereik. Vele duizenden tevreden opdrachtgevers gingen u voor. Zij beoordelen onze begeleiding met prachtige cijfers.

Van Wijnen

In 1907 begonnen wij met timmerwerk, daarna doorgegroeid tot bouwers en inmiddels uitgegroeid naar een bedrijf dat meer is dan dat. We helpen mens en maatschappij aan gebouwen die de kwaliteit van het wonen, werken, leren en leven verhogen. We ontwikkelen, bouwen, beheren en onderhouden.

We zijn vakliefhebbers, we willen uitblinken in alles wat we doen. Bevlogen professionals die van elkaar willen leren en elkaar sterker maken. Omdat we trots willen zijn op het werk dat we doen.

Samen bouwen aan ruimte voor een beter leven, dat is meer dan bouwen. Het is ons levenswerk.

DRV Accountants & Adviseurs

Wij zijn DRV Accountants & Adviseurs en wij werken voor ondernemers in de echte economie. De ondernemers die Nederland van oudsher groot maken. Die voor het overgrote deel van onze werkgelegenheid zorgen. Die onze economie aanjagen. De ondernemers die flexibel inspelen op nieuwe kansen, dichtbij en ver weg. Die een directe relatie hebben met hun cliënten, medewerkers en andere stakeholders. Voor die ondernemers zetten wij ons, als accountant én adviseur, al 95 jaar lang in.

Fysiotherapie Oud-Beijerland

Fysiotherapie Oud-Beijerland is de grootste praktijk voor fysiotherapie in Oud-Beijerland, met diverse specialisaties zoals manuele therapie, bekkentherapie,
oedeemtherapie, kinderfysiotherapie en sportfysiotherapie.

Plus Hans Bogaerts

Plus Hans Bogaerts is gericht op het leveren van goede en verantwoorde producten en een optimale service. Daarnaast willen we met onze winkels een positieve bijdrage leveren aan de lokale samenleving. Met activiteiten die het mogelijk maken om kinderen gezond op te laten groeien, of die bijdragen aan een veilig en plezierig woon-, leef-, en werkklimaat.

A.V. Spirit

Bewegen is belangrijk voor iedereen. Dat is waar A.V. Spirit voor staat. Bij onze vereniging is het daarom mogelijk om op alle niveaus te trainen. Of je nu je conditie wilt verbeteren, de marathon lopen, een supersnel sprinten, technische onderdelen van de tienkamp wil aanleren of een stevig stukje wilt wandelen. Onze trainingen bieden mogelijkheden voor alle facetten van de atletieksport en voor alle leeftijden vanaf 7 jaar.

New York Pizza Oud-Beijerland

New York Pizza Oud-Beijerland staat voor het bezorgen van vers bereide, warme pizza’s, pasta’s, salades, bijgerechten en dranken. New York Pizza Oud-Beijerland biedt een breed assortiment pizza’s van topkwaliteit, diverse pasta’s en bijgerechten, waarbij het steeds draait om service, snelheid, kwaliteit en gemak. En garantie, want als je pizza niet Freakin’ Fresh is, krijg je zo snel mogelijk een nieuwe thuisbezorgd!

Fitnessclub Easy Active

Bij Fitnessclub Easy Active kom je voor je plezier, je gezondheid of om te ontspannen. Wat jouw motivatie ook is; Zij helpen je graag met jouw gezonde leefstijl!