Sponsoring Santa Run Vlaardingen

Word ook partner van de Santa Run Vlaardingen!

Op 16 december 2022 organiseert EPICinderunning de Santa Run in Vlaardingen. Een unieke loop waarbij je hardloopt in een Santa pak door het prachtige Vlaardingen. De start en finish bevinden zich in Het Oranjepark bij het winterterras. Na afloop kan jouw bedrijf ontvangen worden met een hapje en drankje bij het winterterras. Hoe leuk is dat!

Er zijn verschillende afstanden die de deelnemers kunnen lopen. Er is een 1 kilometer familieloop en een 5 kilometer hardloop/wandelroute.

Klik hier voor de sponsorbrochure

Waarom sponsor worden bij de Santa Run Vlaardingen?

Door sponsor te worden draag je bij aan het Rotary Jeugdfonds. 75 procent van het sponsorbedrag gaat namelijk naar het fonds. Je helpt zo de jeugd in Vlaardingen die het van huis uit minder hebben zodat zij toch in gelegenheid zijn om te kunnen sporten, dansen of muziek te maken.

De Santa Run Vlaardingen biedt een uitgebreid pakket van mogelijkheden voor onze sponsors en met plezier doen wij je een voorstel dat aansluit op jouw wensen. Zichtbaarheid online en offline is de basis. Is jouw beleid bijvoorbeeld gericht op Zichtbaarheid, op Vitaliteit, Personeel of op MVO, dan sluiten wij daar graag bij aan. Wat je ook kiest, wij gaan met plezier aan de slag om van ons partnership een succes te maken!

Eventsponsor 

Het pakket kost €1.750 exclusief btw. Wat houdt het pakket in? Als event sponsor krijg je naamsvermelding op alle uitingen, start/finishboog 4 x 0,5 meter, website en divers promo uitingen (2x mogelijk).

Afstandsponsor  

Het pakket kost €500,- exclusief btw. Wat houdt het pakket in? Als afstandsponsor krijg je naamsvermelding start/finishboog 1 x 0,5 meter en website.

Gold sponsor 

Het pakket kost €250,- exclusief btw. Wat houdt het pakket in? Als gold sponsor krijg je naamsvermelding op de website.

Silver sponsor 

Het pakket kost €100,- exclusief btw. Als silver sponsor ben je donateur van het evenement.

Klik hier voor het aanmeldformulier. Het aanmeldformulier mag verstuurd worden naar rob@epicinderunning.nl