Info Santa Run Vlaardingen

De Santa Run wordt op vrijdag 16 december 2022 voor de achtste keer gelopen in Vlaardingen. De Santa Run Vlaardingen is een gezellige run waarbij we hardlopen in het kerst thema. Het evenemententerrein zal in samenwerking worden opgezet met het gezellige Winterterras in het Oranjepark in Vlaardingen.

17.00 uur
18.15 uur
18.30 uur
18.50 uur
19.00 uur
19.30 uur

Evenemententerrein open
Start 400M Kinderloop
Start 800M Familieloop
Start 10 KM Wandeltocht
Start 10 KM
Start 5 KM

MET HET OPENBAAR VERVOER

  • Uitstappen bij metrostation Vlaardingen Oost. Vanaf hier is het 9 minuten lopen naar Oranjepark.

Meer informatie via 9292.nl en plan je route.

MET DE AUTO

  • Er is weinig parkeergelegenheid in de directe omgeving. De dichtstbijzijnde parkeergarage is Parking Hoogstraat, vanaf hier is het zo’n negen minuten lopen.

Wedstrijdsecretariaat

Na bij de start/finish locatie zal er een Info tent geplaatst worden waar de deelnemers/bezoekers terecht kunnen voor vragen/informatie en eventueel voor het afhalen van de startnummers/shirts.

Kleedaccommodatie en tasafgifte

Op het evenemententerrein is er dit jaar ook weer een tassenafgifte aanwezig, voor 2 euro per persoon kan je hier als deelnemer gebruik van maken. Via het ticketsysteem kan je van te voren hiervoor een ticket aanschaffen. Helaas zijn er dit jaar geen kleedaccommodaties aanwezig.

Drinkposten

Bij de finish zal een waterpost worden ingericht voor alle deelnemers. Daarnaast is er een waterpost op het parcours. De locaties van de waterposten zullen later bekend gemaakt worden.

Medische post

Bij de start/finish locatie zal een vaste EHBO-post worden bemand door minimaal 2 EHBO’ers. Daarnaast zal er ook een team van 2 EHBO’ers mobiel per fiets meerijden over het parcours.

Toiletten

De toiletten bevinden zich nabij de start/finish locatie.

Zonder vrijwilligers geen Santa Run Vlaardingen! Help jij ons?

De Santa Run Vlaardingen is er voor en door de mensen. Als jij niet zo van hardlopen houdt of dat misschien niet kunt, betekent dit niet dat je geen onderdeel uit kunt maken van het evenement. Helpen is net zo leuk als meedoen!

Lees hier verder hoe je vrijwilliger kunt worden