#keepitepic

Santa Run Rotterdam

De Santa Run komt naar Rotterdam! Ren in kerstmanpakken dwars door de mooie stad Rotterdam. De start en finish is op het Deliplein in Katendrecht. De route van de 1 KM Family Run loopt dwars door Katendrecht. Bij de 5 KM route loop je ook langs Hotel New York, de Erasmusbrug en de ss Rotterdam. Deze gezellig Run is volledig in het kerstfeestthema.

Tijdens de Santa Run Rotterdam halen we gezamenlijk geld op voor het Ronald McDonald Huis. Het Ronald McDonald huis zorgt al 35 jaar ervoor dat zieke kinderen en hun familie dicht bij elkaar kunnen zijn. Zieke kinderen voelen zich beter met hun ouders, broertjes en zusjes in de buurt. Ouders houden de zorg beter vol met een rustplek dichtbij hun kind. Tijdens het inschrijven is het mogelijk om te doneren voor het Ronald McDonald Huis én je kan zelfs je eigen donatiepagina aanmaken.

De afstanden

Afstand Starttijd Kosten
1 KM 18:45 uur €12,50
5 KM Santa Walk 18:30 uur €19,50
5 KM Santa Run 18:30 uur €19,50
Virtueel met kerstmannenpak €19,50

Wat zit er bij je inschrijving?
– een 5-deling kerstmannen pak
– Een échte Santa Run medaille
– Een toffe herinneringsfoto* gemaakt door één van onze fotografen

*We doen altijd ons best om een goede foto van iedereen te maken. Echter kunnen wij dit niet altijd garanderen.

Virtueel
Loop de Santa Run samen met je hardloopmaatjes of alleen op een zelfgekozen dag in de maand december. Loop geheel in kerstthema en schaf bij je inschrijving een Santa Run kerstmannenpak aan. Je mag de Santa Run uiteraard ook zonder kerstmannenpak lopen.

Schrijf je nu in!