Partners Nesseloop

Namens alle deelnemers en de organisatie van de Nesseloop, danken wij u hartelijk voor uw sponsoring en/of donatie in welke vorm dan ook.​

Sponsor worden?

Bronder Verzekeringen

Bronder Verzekeringen is een onafhankelijke verzekeringsadviseur en werkt voor jóu. Wij lezen de kleine lettertjes en vergelijken verzekeringen. Zo verzeker je alleen wat echt nodig is. En loop je toch schade op? Wij helpen je graag met het invullen van het schadeformulier. Dát is verzekeren zonder zorgen. Lees meer op onze website.

Sportgeneeskunde Rotterdam

Bij Sportgeneeskunde Rotterdam bieden we hoog kwalitatieve multidisciplinaire zorg voor sporters en niet-sporters. Sportartsen, bewegingswetenschappers en fysiotherapeuten werken optimaal samen om u de beste zorg te garanderen.

Jumbo Nesselande

Je bent van harte welkom bij Jumbo Nesselande. Elke dag gaan we voor 100% tevredenheid: de beste service, het grootste assortiment én de laagste prijs. Onze vriendelijke medewerkers staan graag voor je klaar om je te verwelkomen in onze winkel. Bij Jumbo Nesselande doen we er alles aan om te zorgen dat lekker én gezond eten voor iedereen betaalbaar is. Met onze laagsteprijsgarantie ben je altijd goedkoop uit. Je kassabon is het bewijs. Vind je tóch precies hetzelfde merkartikel dat goedkoper is? Dan krijg je het product gratis en passen we onze prijs aan.

Winkelcentrum Boulevard Nesselande

Of je nou voor een lekkere lunch komt, naar de supermarkt wilt of op zoek bent naar de laatste mode, bij Boulevard Nesselande vind je het allemaal. Meer dan 30 actieve ondernemers zorgen ervoor dat je op de Boulevard heerlijk kunt shoppen in een gezellige sfeer.

Knaap Tankstation

Bij Knaap tankstation staan service en kwaliteit voorop. Wij tanken graag voor u terwijl u in Knaaps Keuken geniet van diverse verse producten.

FysioNesse

FysioNesse, Dé Specialist in bewegen!
Wij behandelen uw blessures en helpen om ze te voorkomen.
Voor alle leeftijden.

Steens & Partners

Bij Steens & Partners leveren wij maatwerk voor zowel onze klanten als voor ons personeel. Onze accountants, data-analisten, loonspecialisten en fiscaal adviseurs komen graag met jou in contact om onder het genot van een bak koffie de mogelijkheden te bespreken. Hierdoor kunnen we tot de oplossing komen die het beste bij jou past. Kijk voor meer informatie op onze website: https://www.steensenpartners.nl/