Parcours (onder voorbehoud)

Er wordt gestart aan de Piet Smitkade, nabij het eiland van Brienenoord en Pathe De Kuip. Hier heb je een prachtig uitzicht op de Nieuwe Maas en de Skyline van Rotterdam. De route loopt verder langs het mooiste stadion van Nederland, het Sportdorp, het nieuwe vernieuwde trainingscomplex ‘1908’ en het onlangs vernieuwde ‘Park De Twee Heuvels’ waar ook gedacht is aan ons hardlopers. De 15km gaat nog een brug verder, namelijk de iconische Brienenoord Brug. Ook wordt er een extra ronde gelopen over het Eiland van Brienenoord waarvan de renovatie in de zomer van 2021 gereed zal zijn.

Bereikbaarheid

Er wordt gestart aan de Piet Smitkade, nabij het eiland van Brienenoord en Pathe De Kuip. Hier heb je een prachtig uitzicht op de Nieuwe Maas en de Skyline van Rotterdam. Rondom de start/finish locatie is er voldoende parkeergelegenheid. Daarnaast is ook de Tramhalte Stadion Feyenoord op loopafstand van de start/finish locatie.

Gedragsregels corona

We roepen iedereen op zich ten alle tijden aan de corona voorschriften te houden, of je nu fysiek deelneemt of zelf virtueel loopt. Ook wij als organisatie zullen deze ten alle tijden aanhouden.

Meer info vind je hiervoor op: Gedragsregels Corona