Partners Hoeksche Waard Loop

Namens alle deelnemers en de organisatie van de Fidus Hoeksche Waard Loop, danken wij u hartelijk voor uw sponsoring en/of donatie in welke vorm dan ook.​

Sponsor worden?

Fidus

Fidus zorgt voor al jouw financiële zaken. Van verzekeringen tot je pensioen. Zij vinden het belangrijk dat al jouw zaken goed geregeld zijn. Ze werken elke dag hard om jouw verzekerings- en financiële zaken op orde te houden. Daarom zoeken onze adviseurs uit wat jij nodig hebt op financieel gebied.

Makelaardij De Jong

Waar vindt u in een oerwoud van makelaars nu net degene die uw huis verkoopt volgens uw wensen? Makelaardij De Jong is het langst bestaande makelaarskantoor in de regio (sinds 1982) en heeft daardoor een reputatie hoog te houden als dé expert in onroerend goed. Met grondige vakkennis en een uitgekiende verkoopstrategie brengen wij uw verkoopsucces binnen handbereik. Vele duizenden tevreden opdrachtgevers gingen u voor. Zij beoordelen onze begeleiding met prachtige cijfers.

Van Wijnen

In 1907 begonnen wij met timmerwerk, daarna doorgegroeid tot bouwers en inmiddels uitgegroeid naar een bedrijf dat meer is dan dat. We helpen mens en maatschappij aan gebouwen die de kwaliteit van het wonen, werken, leren en leven verhogen. We ontwikkelen, bouwen, beheren en onderhouden.

We zijn vakliefhebbers, we willen uitblinken in alles wat we doen. Bevlogen professionals die van elkaar willen leren en elkaar sterker maken. Omdat we trots willen zijn op het werk dat we doen.

Samen bouwen aan ruimte voor een beter leven, dat is meer dan bouwen. Het is ons levenswerk.

Plus Hans Bogaerts

Plus Hans Bogaerts is gericht op het leveren van goede en verantwoorde producten en een optimale service. Daarnaast willen we met onze winkels een positieve bijdrage leveren aan de lokale samenleving. Met activiteiten die het mogelijk maken om kinderen gezond op te laten groeien, of die bijdragen aan een veilig en plezierig woon-, leef-, en werkklimaat.

A.V. Spirit

Bewegen is belangrijk voor iedereen. Dat is waar A.V. Spirit voor staat. Bij onze vereniging is het daarom mogelijk om op alle niveaus te trainen. Of je nu je conditie wilt verbeteren, de marathon lopen, een supersnel sprinten, technische onderdelen van de tienkamp wil aanleren of een stevig stukje wilt wandelen. Onze trainingen bieden mogelijkheden voor alle facetten van de atletieksport en voor alle leeftijden vanaf 7 jaar.

Van Speyck

Van Speyck is een horecagelegenheid die sfeer uitademt en waar je je direct thuis voelt. Waar je verrast wordt door het assortiment aan lekkere bieren en mooie wijnen. Na inspiratie te hebben opgedaan in diverse grote steden, wisten wij het zeker: Oud-Beijerland is toe aan een speciaalbiercafé annex wijnbar. Hoog in het vaandel staan kwaliteit en diversiteit op het gebied van wijnen en bieren met heerlijke bijpassende hapjes.

Van Speyck is samen met Soffree on Fifty-four onze partner die het horecaplein verzorgt op het evenemententerrein.

Soffree on Fifty-Four

Sinds 2015 bevindt zich aan het begin van de winkeldijk in het centrum van Oud-Beijerland het hippe restaurant: Soffree on Fifty-four. Groot geworden door klein te blijven. Zo zijn we altijd op zoek naar de meest uiteenlopende gerechten, bieren en wijnen vanuit heel de wereld. Maar ook voor een heerlijke kop koffie of thee ben je hier aan het juiste adres.

Soffree on Fifty-four is samen met Van Speyck met onze partner die het horecaplein verzorgt op het evenemententerrein.

New York Pizza Oud-Beijerland

New York Pizza Oud-Beijerland staat voor het bezorgen van vers bereide, warme pizza’s, pasta’s, salades, bijgerechten en dranken. New York Pizza Oud-Beijerland biedt een breed assortiment pizza’s van topkwaliteit, diverse pasta’s en bijgerechten, waarbij het steeds draait om service, snelheid, kwaliteit en gemak. En garantie, want als je pizza niet Freakin’ Fresh is, krijg je zo snel mogelijk een nieuwe thuisbezorgd!