epic shop

F.A.Q.

Het kan zijn dat je een vraag hebt over de Epic Shop. De antwoorden op de veelgestelde vragen kun je vinden als je hieronder op een vraag klikt. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact op met de klantenservice via shop@epicruns.nl.

Ruilen en retourneren

Je kunt online aankopen retourneren via het retourformulier in deze webshop tot 14 dagen na ontvangst van je bestelling.

Lees hier alle retourvoorwaarden.

Zodra wij je retour hebben ontvangen in ons magazijn, verwerken wij de betaling zo snel mogelijk. Dit duurt maximaal 10 werkdagen. Je ontvangt de aankoopprijs terug op dezelfde manier als hoe je hebt betaald.

Heb je na 10 werkdagen het geld nog niet retour? Neem dan contact op met de klantenservice via shop@epicruns.nl.

De kosten voor het retourneren van een artikel worden na overleg vergoed. Wanneer de retour door ons behandeld is, ontvang je per e-mail een verzendlabel van PostNL waarmee je de bestelling in de originele verpakking kunt retourneren via een PostNL pakketpunt.

Indien je de gehele bestelling retourneert, ontvang je de eventueel betaalde verzendkosten retour. Wanneer je een deel van de bestelling retourneert, ontvang je de betaalde verzendkosten niet retour.

Nee, dat is helaas niet mogelijk. Ben je niet in de gelegenheid om binnen de retourtermijn de aankoop te retourneren? Neem dan contact op met de klantenservice.

Bestellen en bezorgen

Je order wordt door ons verzonden met PostNL.

Wij streven ernaar om je bestelling binnen 5 werkdagen te bezorgen. Mocht je na 5 dagen de bestelling nog niet hebben ontvangen, dan kun je contact opnemen met de klantenservice via shop@epicruns.nl. Je ontvangt van ons een Track&Trace op het moment dat wij de order verzenden.

Dit is zeker mogelijk. Tijdens het plaatsen van de bestelling kun je een afwijkend bezorgadres invullen. Het versturen naar een postbus is niet mogelijk.

Indien je iets aan de bestelling wilt wijzigen/annuleren, kun je contact opnemen met onze klantenservice via shop@epicruns.nl. Zij kunnen je het beste adviseren.

Oeps, wij hebben een fout gemaakt bij het inpakken van de bestelling. Neem binnen 48 uur contact op met de klantenservice via shop@epicruns.nl en we proberen het zo snel mogelijk op te lossen.

Betalen en Garantie

Het is mogelijk om te betalen met Ideal, Giropay, Bancontact, Sofort Banking, PayPal, Visa, Mastercard en American Express.

Nee, het is niet mogelijk om achteraf te betalen.

Neem contact op met de klantenservice via shop@epicruns.nl en we zullen zo snel mogelijk op zoek gaan naar een passende oplossing. Geef je factuur en ordernummer door, dan kunnen we je zo snel mogelijk verder helpen.

Neem binnen 48 uur na levering  contact op met de klantenservice via shop@epicruns.nl. Wij zullen een passende oplossing bedenken.