Vier de opening van de nieuwe busbaan in Hilversum met ons mee!

Tussen Hilversum en Huizen komt een snelle en stipte verbinding voor de elektrische HOV-bussen en de hulpdiensten zoals ambulance en brandweer. Op zaterdag 10 december vieren we de opening van de busbaan in Hilversum op sportieve wijze, met de Busbaan Run!

Je kunt kiezen uit een afstand van 1,5 KM (goed te doen voor jongere kinderen) of 5 KM. Deelname is gratis en je krijgt een toffe medaille, leuke foto’s en wat lekkers! Het aantal plekken is beperkt dus verzamel je loopmaatjes en doe mee!

Schrijf hier gratis in voor de unieke Busbaan Run op zaterdag 10 december.

Start- en finishlocatie
1,5 km Start: Wilhelminastraat voor Station Hilversum. Parcours gaat over de busbaan tussen de Wilhelminastraat en finish bij de bushalte Tergooi. Vervoer terug middels pendelbus of treintje.

5 km: Start Wilhelminastraat voor Station Hilversum. Parcours gaat over de busbaan tussen de Wilhelminastraat tot Zandheuvelviaduct en weer terug om te finishen bij Wilhelminastraat.

Bereikbaarheid
OV: LET OP: Vanwege werkzaamheden aan het spoor rijden er geen treinen. Voor overige OV: www.9292ov.nl

Parkeren is beperkt mogelijk bij Aalberts IPS, Oude Amersfoortseweg 99 (pendel aanwezig). Woon je in de buurt kom dan vooral te voet of met de fiets.

Faciliteiten
Op het startterrein zijn kleedruimten aanwezig. Hier kun je op eigen risico en onbewaakt je tas achterlaten. Op het startterrein is de infotent waar je startnummer klaar ligt. Er zijn voldoende toiletten aanwezig.

Informatie
Voor meer informatie over jouw deelname of het evenement mail naar: perry@epicinderunning.nl

Schrijf je nu in!

Programma

11.30 uur                 Inschrijfbalie open
12:00 uur                 Evenemententerrein open
12.15 uur                 Start 1,5 KM & 5 KM Run
13.30 uur                 Einde sportief programma