#keepitepic

Hello Goodbye Bogaard Run

Na jaren trouwe dienst nemen we afscheid van een beeldbepalend gedeelte van winkelcentrum In De Bogaard. Loop samen nog één laatste keer door de Terp en de Sterpassage. Een nostalgische en symbolische FunRun door het winkelcentrum van weleer en door plekken waar je nooit eerder bent geweest! Een unieke en eenmalige kans.

Deze FunRun geeft het startsein voor de groei van In de Bogaard naar een levendig en eigentijds stadscentrum. De Terp en de Sterpassage maken plaats voor woningen, pleinen, parken, winkels en sociaal maatschappelijke voorzieningen.

Schrijf je snel in voor de 1km, 2.5km of 5km voor dit unieke hardloopevenement in Rijswijk!

Er is een route van 1km uitgezet voor kinderen en een route van 2.5km die één of twee keer kan worden gelopen. De route loopt niet alleen rondom het winkelcentrum maar dus ook dwars door leegstaande winkelpanden, passages en afgesloten trappen. Een echt FunRun dus!

Prijs 1KM:           €5,-
Prijs 2.5KM:        €10,-
Prijs 5KM:           €10,-

Bij een deelname zit inbegrepen:

  • Medaille
  • Een startnummer met eigen naam (mits voor 21 juni ingeschreven)
  • Hardloopfoto (gedeeld in het facebookevent)
  • Unieke uitgezette route
  • Water aan de finish
  • Aanbiedingen van diverse winkels in de Bogaard
Schrijf je nu in!

Het evenement zal altijd de regels en maatregelen vanuit de overheid opvolgen. Er blijft dus altijd een kans dat het hierdoor mogelijk niet door kan gaan of wordt verplaatst. Bij het volledig annuleren van het evenement krijgen alle ingeschreven deelnemers hun geld teruggestort. Bij het verplaatsen van het evenement zullen alle inschrijvingen ook worden verplaatst naar de nieuwe datum.