#keepitepic

Hello Goodbye Bogaard Run

Na jaren trouwe dienst nemen we afscheid van een beeldbepalend gedeelte van Bogaard stadscentrum. Loop samen nog één laatste keer door het oude gedeelte van het winkelcentrum. Een nostalgische en symbolische FunRun door het centrum van weleer en door plekken waar je nooit eerder bent geweest! Een unieke en eenmalige kans.

Deze FunRun, op zondag 31 oktober, geeft het startsein voor de groei van Bogaard stadscentrum naar een levendig, eigentijds en groen stadscentrum. De Terp en de Sterpassage maken plaats voor woningen, pleinen, parken, winkels en sociaal maatschappelijke voorzieningen.

Schrijf je snel in voor de 1 km, 2.5 km of 5 km voor dit unieke hardloopevenement in Rijswijk!

Er is een route van 1 km uitgezet voor kinderen en een route van 2.5 km die één of twee keer kan worden gelopen. De route loopt niet alleen rondom het stadscentrum maar ook dwars door leegstaande winkelpanden, passages en afgesloten trappen. Een ware FunRun dus!

Programma Afstand Prijs
11:00 uur Evenementterrein open
12:00 uur Kidsrun €5,-
12:30 uur 2.5 km €10,-
13:00 uur 5 km €10,-

Bij een deelname zit inbegrepen:

  • Medaille
  • Een startnummer met eigen naam (mits voor 1 oktober ingeschreven)
  • Hardloopfoto (gedeeld in het facebookevent)
  • Unieke uitgezette route
  • Water aan de finish
Schrijf je nu in!

Het evenement zal altijd de regels en maatregelen vanuit de overheid opvolgen. Er blijft dus altijd een kans dat het hierdoor mogelijk niet door kan gaan of wordt verplaatst. Bij het volledig annuleren van het evenement krijgen alle ingeschreven deelnemers hun geld teruggestort. Bij het verplaatsen van het evenement zullen alle inschrijvingen ook worden verplaatst naar de nieuwe datum.