Ontdek de prachtige natuur, de duinen, het strand , de Boulevard, de Pier en de gezelligheid van Scheveningen tijdens de Aramco Beach Run! Afwisselende 1km, 5 km, 10 km en 15 km parcoursen door het schitterende duingebied, over het strand en start en finish op de Boulevard. Je krijgt een gratis tof hardloopshirt, volop verzorging, tijdregistratie, foto’s en natuurlijk een dikke medaille!

Met je deelname steun je ook zieke kinderen in het Juliana Kinderziekenhuis Den Haag waar alle donaties naar toe gaan.

Schrijf je nu in!

Programma

10.00 uur                 Evenemententerrein open
11.00 uur                 Start 10 KM / 15 KM Wandeltocht
11.30 uur                 Start 1 KM Familieloop
12.00 uur                 Start 5 KM Loop
13.15 uur                 Start 15 KM Loop
13.30 uur                 Start 10 KM Loop

Juliana Kinderziekenhuis

Het Juliana Kinderziekenhuis (JKZ) is al sinds 1885 een begrip in Den Haag en omstreken.

Bij de oprichting bestond het ziekenhuis maar uit 6 bedden. Inmiddels is het JKZ een kinderziekenhuis met een grote polikliniek en 90 bedden op meerdere verpleegafdelingen. We behandelen te vroeg geboren baby’s en kinderen met (aangeboren) aandoeningen of andere problemen op onze afdeling Neonatologie. Het Juliana Kinderziekenhuis heeft de grootste spoedeisende hulp voor kinderen van Nederland. Ieder jaar behandelen we hier ruim 18.000 kinderen.

Het JKZ is het enige niet-academische kinderziekenhuis in Nederland. In het JKZ vind je alle specialismen onder één dak. Onze specialisten werken veel samen. Met elkaar, maar ook met de specialisten uit het HagaZiekenhuis. De arts die uw kind behandeld is altijd een kinderarts of een arts die is gespecialiseerd in de geneeskunde bij kinderen. En de verpleegkundigen zijn altijd gespecialiseerde kinderverpleegkundigen. Daardoor kan uw zoon of dochter altijd rekenen op de beste zorg.

Lees meer op de website.