Sinds 2014 organiseert EPICinderunning hardloop- en wandelevenementen door het hele land. Er zijn een aantal concepten zoals de Vestinglopen in vijf vestingsteden, de EPIC Fun Runs en een aantal grootschalige evenementen zoals de Goudse Singelloop en de 10 van Noordwijk.

Hello Goodbye Bogaard Run
31 oktober 2021

Na jaren trouwe dienst nemen we afscheid van een beeldbepalend gedeelte van Bogaard stadscentrum. Loop samen nog één laatste keer door het oude gedeelte van het winkelcentrum. Een nostalgische en symbolische FunRun door het centrum van weleer en door plekken waar je no oit eerder bent geweest! Een unieke en eenmalige kans.

Bekijk Run
Maastunnelloop
7 november 2021

Op 7 november wordt de Maastunnelloop – Little C editie georganiseerd. Start en finish zijn in het complex van Little C. Hier start je zowel voor de 1 km en de 10 km. Tijdens de 10 KM loop je door de Maastunnel, Katendrecht en via de Erasmusbrug weer terug naar Little C.  De 1 KM vindt plaats in de Coolhaven.

Bekijk Run
Santa Run Rotterdam
16 december 2021

De Santa Run komt op 16 december 2021 naar Rotterdam! Ren in kerstmanpakken dwars door de mooie stad Rotterdam.  De routes van de 3km en 5km lopen langs de bloempot van het Booijmans van Beuningen museum, de Nieuwe Maas, Veerhaven en de Witte de Withstraat. Deze gezellig social run is volledig in het kerstfeestthema.

Bekijk Run
Maak jij van 2021 een EPIC jaar?
Zuiderparkloop
6 februari 2022

De Zuiderparkloop is een unieke loop in de regio Rotterdam, door het schitterende Zuiderpark, langs mooie plassen en paden met start en finish nabij Ahoy.

Bekijk Run
Goudse Singelloop
10 & 11 september 2022

De sfeervolle start en finish op de Markt bij het prachtige stadhuis, de bekende Kattensingel, Nieuwe Haven en gezellige drukte langs het parcours met supporters, dat is de Goudse Nationale Singelloop! Al meer dan 30 jaar een begrip in Gouda en ver daarbuiten.

Bekijk Run
Vestinglopen

Vestinglopen zijn gezellige evenementen voor het hele gezin. Voor kinderen zijn er Familie lopen, er zijn 5 KM lopen met een prachtig parcours door de vestingplaatsen en voor de meer getrainde lopers zijn er uitdagende 10 KM lopen of zelfs een Halve Marathon.

Bekijk de Runs
Brewery Runs

Een onmisbaar feestje voor iedereen die harder rent voor een koud craft biertje dan een snelle tijd. Tijdens deze funrun ontdek je samen met je vrienden de mooiste plekken en het lekkerste bier uit de stad. Hou jij van hardlopen, maar kan je ook genieten van een (lekker) speciaal biertje? Dan mag je deze run niet aan je voorbij laten gaan.

Bekijk de Runs
Nieuw! Een fotoshoot met Robsportfotografie + een EPIC shirt
#LOOKEPIC

Epic Wear

Shop Now!